Onze links

Via SponsorKliks dragen wij bij aan onze zwemclub. Lees verder om te weten hoe dit werkt.

Met SponsorKliks kan je zelf een financiële bijdrage leveren aan De Dolfijn, zonder dat het jou een cent extra kost! 
Bestel online een pizza via Thuisbezorgd en De Dolfijn ontvangt hiervoor geld in de clubkas. Ook doen grote webwinkels als Bol, Coolblue, Booking, Greetz en MediaMarkt mee. Een percentage van het aankoopbedrag gaat dan ook naar De Dolfijn. 
En nogmaals, het kost je niets extra! 
Wil je De Dolfijn ook GRATIS sponsoren? Zorg er dan voor dat je voortaan jouw online aankopen doet via de SponsorKlikspagina van De Dolfijn. Voor jou een kleine moeite, voor De Dolfijn zijn het directe inkomsten. Je kan hiervoor klikken op de banner onderaan op onze startpagina van deze website of rechtstreeks naar www.sponsorkliks.com gaan. Klik vervolgens op het logo van de winkel.

Hoe werkt het? Heel simpel. Webwinkels betalen een commissie voor elke bestelling van een klant die via SponsorKliks.com komt.  75% van deze commissie storten wij op de bankrekening van De Dolfijn. Of je nu rechtstreeks naar bijvoorbeeld Bol gaat of je gaat via SponsorKliks.com naar de site van Bol, je betaalt hetzelfde. Alleen in het laatste geval keert Bol ons een commissie uit en profiteert De Dolfijn hier direct van!
Let op: geen commissie op boeken In Nederland geldt per wet een vaste boekenprijs, hierdoor mag GEEN commissie op boeken worden gegeven. Je blijft anoniem noch SponsorKliks, noch De Dolfijn weet wie er iets besteld heeft, je hoeft namelijk niet in te loggen. SponsorKliks weet alleen bij welke webwinkel iets is besteld, voor welk orderbedrag en dat de commissie voor De Dolfijn is bedoeld. Dat weten ze omdat je via een klik op SponsorKliks naar de betreffende webwinkel bent gegaan.
Omdat SponsorKliks alleen registreert dat er via SponsorKliks bij bijvoorbeeld Bol een bestelling is geplaatst en niet bekend is wie deze bestelling heeft gedaan, is het uitermate belangrijk dat je de bestellingen die je online doet alleen via Sponsorkliks laat lopen. Een rechtstreekse bestelling die je bij Bol doet, levert De Dolfijn niets op.

Tamoil app

Klik op de banner/logo van tamoil op onze startpagina en je wordt doorgelinkt naar de uitleg van het clubsparen van tamoil. Dit levert niet alleen onze club een mooie bijdrage op, maar je spaart ook zelf voor korting op al je tankbeurten.

Kortom om onze club een extra financieel steuntje te geven klik je op de logo’s op de startpagina.